Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TEHNIKE UČENJA I PAMĆENJA
(12+)
Naučiti kako učiti najvažnija je životna vještina!

Alvin Toffler, američki pisac koji se bavio modernim tehnologijama, digitalnom revolucijom i revolucijom u komunikaciji, rekao je kako nepismeni u XXI. st. neće biti oni koji ne znaju čitati i pisati, nego oni koji ne znaju učiti, oni koji ne znaju zaboraviti neprimjenjivo i naučiti novo.


Guši li se Vaše dijete u gomili teorije koju svakodnevno treba savladati? Troši li puno vremena na učenje, a rezultati izostaju? Dobro „naštreba“ gradivo, a izgubi dosta bodova na ispitu? Umorno je, dekoncentrirano, nema ni samopouzdanja ni motivacije?


Nije važno koliko se uči, nego kako se uči, a naučiti kako učiti najvažnija je životna vještina!


Učenje je stjecanje znanja koje nije slučajno, a uspješno učenje je u što manje vremena i sa što manje napora naučiti što više gradiva te nova znanja znati primijeniti i zapamtiti što dulje.


Tehnike učenja i pamćenja su suvremene metode tj. jednostavni praktični alati koji će Vašem djetetu dugoročno uštedjeti vrijeme provedeno u učenju, osigurati trajno znanje, podići samopouzdanje, pomoći u mjerljivom povećanju rezultata u školi što mu garantira sigurnu budućnost u budućem školovanju.

 

Na radionici „Tehnike učenja i pamćenja“ Vaše će dijete naučiti:
- disati i opustiti se
- mentalno i fizički pripremiti se za učenje
- prikupiti, bilježiti i organizirati gradivo
- disciplinirati se i suočiti s tremom
- osvijestiti učinkoviti način pamćenja

 

Vrijednosti i koristi radionice „Tehnike učenja i pamćenja“:
- ušteda vremena
- olakšanje
- samopouzdanje
- trajno znanje
- veći osjećaj uspjeha

 

Radionica „Tehnike učenja i pamćenja“ namijenjena je svim učenicima (12+), studentima, ali i svima onima koji sigurno žele uštedjeti vrijeme, otkriti i osvijestiti svoje prirodne potencijale te izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja.


Radimo individualno što garantira poseban i kvalitetan pristup svakom sudioniku, a tehnike su jednostavne, lako savladive i primjenjive u svakodnevnoj praksi.


Radionica „Tehnike učenja i pamćenja“ traje dva sunčana sata, a termin radionice utvrđuje se dogovorom osam dana ranije.


Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Nazovite nas i predbilježite se na vrijeme.
Radujemo se Vašem dolasku!